Brioșe de afine din grâu integral și migdale cu Topping de Streusel
Brioșele de afine din grâu integral și migdale cu Topping de Streusel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 246 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, afine, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose de afine cu Topping de Streusel, Briose De Afine Cu Topping De Streusel, și Briose De Afine Cu Topping De Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați migdalele într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați până când sunt tocate grosier, aproximativ 15 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Bateți făina, zahărul și sarea într-un castron mediu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați untul și, folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați-l în amestecul de făină până când este în bucăți de mazăre sau mai mici, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați căptușelile pentru cupcake într-o tigaie pentru brioșe cu 12 godeuri; alternativ, acoperiți godeurile cu unt. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
3
Bateți făinurile, praful de copt și sarea împreună într-un castron mare pentru a sparge orice bulgări și a aera amestecul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați migdalele și zaharurile în robotul de bucătărie și pulsați până când seamănă cu textura făinii de porumb măcinate mediu, aproximativ 30 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați untul topit, laptele, ouăle și vanilia și bateți până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați amestecul de unt-zahăr și afinele în amestecul de făină rezervat și amestecați până se amestecă uniform, aproximativ 30 de lovituri. (Vor rămâne câteva bulgări, dar nu amestecați prea mult—aluatul va fi gros, dar ingredientele trebuie încorporate uniform.) Împărțiți aluatul între puțurile de briose (puțurile vor fi foarte pline). Presărați uniform toate toppingurile de streusel rezervate peste brioșe.