Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Afine Acoperite Cu Streusel
Streusel-Topped Cranberry Coffee Cake Briose ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 239 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, sosul de afine jeleu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Brioșe cu tort de cafea cu smântână cu Streusel, și Tort de cafea cu smântână de afine cu Topping de Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și uleiul cu mixerul electric la viteză medie până se combină.
Adăugați smântână, vanilie și ouă; bate la viteză mică până se combină bine.
Într-un castron mediu, amestecați împreună 2 căni de făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara cu mixerul care rulează la viteză mică, bateți treptat în amestecul de făină până se combină.
Umpleți fiecare ceașcă de briose cu 1 lingură de aluat. Completați fiecare cu 1 lingură de sos de afine. Împărțiți aluatul rămas uniform între cupele de briose, acoperind sosul de afine (nu este nevoie să acoperiți complet).
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de topping streusel cu degetele până se sfărâmă; se presară uniform peste aluat în cupe.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Se servește cald sau răcit.