Tort De Ciocolată Bourbon Pecan
Ciocolata Bourbon Pecan tort necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,0 USD pe porție. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de bourbon, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Bourbon Cu Pecan De Ciocolată, Ciocolata Pecan Bourbon Tort (Scăzut De Grăsimi!), și Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt Pecan glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ungeți și făinați o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Topiți ciocolata și untul într-un bol mic peste un cazan dublu.
Scoateți de pe foc și puneți oala deoparte lăsând vasul deasupra oalei.
Bateți gălbenușurile de ou și 1/2 din zahăr într-un bol de amestecare metalică.
Așezați vasul peste apă ușor fiartă și bateți până când gălbenușurile ajung la 140 de grade F.
Scoateți vasul de pe foc și bateți amestecul de ouă și zahăr cu un mixer electric într-o etapă de panglică.
Adăugați bourbonul în amestecul de ciocolată, apoi pliați amestecul de gălbenuș și zahăr în amestecul de ciocolată.
Se amestecă făina cu pecanele și se pliază în amestec de ciocolată.
Folosind un mixer electric, bateți albușurile de ou și zahărul rămas pentru a forma vârfuri moi, apoi pliați în amestec de ciocolată.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace timp de 20 până la 25 de minute. Lăsați tortul să se răcească în tigaie și apoi puneți-l la congelator cel puțin 2 ore. Odată ce este înghețat, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc. Invertit tort pe un suport de sârmă și scoateți partea de jos a tigaie springform.
Pregătiți ganache aducând smântână grea la fiert și turnând smântână peste chipsuri de ciocolată într-un bol.
Bateți până se omogenizează complet. Set suport de sârmă cu tort pe partea de sus a foaie.
Se toarnă ganache călduță caldă peste tort, acoperind tortul complet, recoatând dacă este necesar. Jiggle ușor suport de sârmă pentru a ajuta la scurgerea excesului de ganache.
Scoateți tortul din grătar cu spatulă și așezați-l pe o farfurie de servire.