Brioșe cu stafide din fulgi de ovăz
Brioșe cu stafide cu fulgi de ovăz ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 254 de calorii . Această rețetă servește 12 și costă 23 de cenți per porție. Un amestec de zahăr brun, ovăz cu gătit rapid, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Funcționează bine ca mic dejun. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33% . Acest scor este destul de prost. Încercați prăjituri cu stafide din fulgi de ovăz fără gluten , pâine cu stafide cu fulgi de ovăz fără gluten și biscuiți de modă veche cu stafide și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ovăzul și zara. Într-un castron mic, combinați oul, zahărul brun și uleiul; se amestecă amestecul de ovăz.
Combinați ingredientele uscate; se amestecă în aluat până se umezește. Îndoiți în stafide.
Umpleți cupe de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Coaceți la 400° timp de 15-18 minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.