Brioșe Cu Stafide De Morcov Închis

Brioșe Cu Stafide De Morcov Închis
Brioșele cu stafide de morcov închis sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 224 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de sare, cuișoare măcinate, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Brioșe Cu Stafide De Morcovi, Brioșe cu stafide de morcovi "totul" , și Brioșe Cu Stafide De Morcovi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți 12 căni de briose sau tapetați cu căptușeli de briose din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina integrală de grâu, făina universală, sarea, praful de copt, nucșoara, cuișoarele și scorțișoara. Într-un castron separat, amestecați împreună ouăle, Zara, uleiul, sosul de mere și mierea. Se amestecă amestecul de ouă în făină doar până se combină. Îndoiți morcovii și stafidele. Puneți aluatul în cupe de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Praf De CoptPraf De Copt
Sos De MereSos De Mere
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
StafideStafide
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
MiereMiere
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 18 minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista