Brioșe Cu Semințe De Mac De Migdale

Brioșe Cu Semințe De Mac De Migdale
Brioșele cu semințe de mac de migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare, făină, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Otis Spunkmeyer brioșe cu semințe de mac de migdale – faceți brioșe delicioase acasă, Brioșe Cu Semințe De Mac De Migdale, și Brioșe Cu Semințe De Mac De Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Linia 12 cupe de brioșă cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Bateți zahărul și untul cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați gălbenușurile de ou pe rând, permițând Primului să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga ultimul. Bateți extractul de migdale și coaja de lămâie în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
4
Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat; se adaugă la amestecul cremă alternativ cu zară, amestecând până se combină într-un amestec. Îndoiți semințele de Mac prin aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Semințe De MacSemințe De Mac
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți albușurile de ou într-un vas de sticlă sau metal până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou vor forma vârfuri ascuțite; pliați în aluat. Lingura aluat în cupe brioșă preparate la aproximativ 2/3 plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BatetiBateti
BolBol
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sunt aurii și vârfurile revin când sunt presate ușor, 15 până la 18 minute; scoateți din tigaie și lăsați să se răcească pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista