Brioșele cu scorțișoară de dovleac cu două cipuri ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, albușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Brioșe Cu Dovleac Dublu Cu Ciocolată, Brioșe De Dovleac Cu Scorțișoară, și Brioșe De Dovleac Cu Scorțișoară Și Ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți primele șapte ingrediente până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați făinurile, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea și nucșoara; bateți treptat în amestecul de dovleac până se omogenizează. Se amestecă chipsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sos De Curcan, încălzit
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Înveliți cupele de briose cu spray de gătit sau folosiți căptușeli din folie; umpleți două treimi cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Combinați ingredientele de topping; se presară peste aluat.
5
Se coace la 400 de metri pătrați timp de 12-15 minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.