Brioșe cu morcovi și mandarine fără Gluten
Brioșele de morcovi și mandarine fără Gluten sunt un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 10. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, morcovi, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Brioșe De Morcov-Nucă De Cocos Fără Gluten, Rețetă de brioșe de morcovi fără Gluten, și Brioșe Cu Spanac Și Morcovi Fără Gluten.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 10 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite; pulverizați paharele de copt din hârtie cu spray de gătit (nu folosiți spray de copt cu făină).
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, zahărul brun și scorțișoara cu biciul. Faceți bine în centrul amestecului. În castron mic, se amestecă 1 recipient iaurt, lapte, unt topit, vanilie si ou cu telul pana se omogenizeaza bine.
Se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până se umezesc. Se amestecă nucile și morcovii doar până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (cupele vor fi pline).
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când vârfurile de brioșe sunt ușor rumenite și izvorăsc înapoi când sunt atinse ușor în centru. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Chiar înainte de servire, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pliați în 1 recipient iaurt.
Răspândiți amestecul pe brioșele răcite.