Brioșe cu ciocolată albă și afine și dovleac

Brioșe cu ciocolată albă și afine și dovleac
Brioșe cu ciocolată albă și afine și dovleac durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și lacto ovo vegetariană servește 36 și costă 29 de cenți per porție. Acest mic dejun are 171 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsimi per porție. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită extract de vanilie, piure de dovleac, zahăr și ouă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ brioșe cu ciocolată albă și afine, brioșe cu afine și ciocolată albă și brioșe cu ciocolată albă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți 3 forme de brioșe sau tapetați cu folii pentru brioșe.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecați făina, zahărul alb, sarea, bicarbonatul de sodiu și ienibaharul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Bateți ouăle într-un castron mare separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați în ouă ulei vegetal, dovleac, suc de portocale, extract de vanilie; se bate până la omogenizare. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de dovleac până când se combină; adăugați fulgi de ciocolată albă și merișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
(aroma Originala)(aroma Originala)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Turnați aluatul în cupele pentru brioșe pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
6
Stropiți fiecare brioșă cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
7
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in centrul unei briose iese curata, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista