Brioșe cu cereale și fructe fără Gluten

Dacă aveți în jur 30 minute pentru a petrece în bucătărie, brioșele cu cereale și fructe fără Gluten ar putea fi o uimitoare fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați nectarul de agave, amestecul de copt, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un mic dejun foarte prietenos buget. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 9%. Rețete similare includ Mini Briose Cu Cimbru De Măsline (Fără Gluten, Fără Cereale, Fără Nuci, Paleo), Brioșe de căpșuni cu cereale integrale fără Gluten, și Brioșe De Dovleac Fără Gluten Și Cereale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 CP.
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, înlocuind sucul cu apă. Mișto.
Într-un castron mediu combinați oul, laptele și agave. Se amestecă amestecul cu mai multe cereale și fructele. Îndoiți amestecul de copt. Se amestecă doar până se combină. Înveliți o cutie de brioșe de 12 căni cu spray de gătit antiaderent. Împărțiți aluatul în cupe și coaceți 20 de minute.