Brioșe Cu Brânză De Susan
Brioșele cu brânză de susan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți lapte, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Briose Cu Susan De Lămâie, Mini Briose Cu Susan-Cheddar, și Cornuri cu semințe de susan și brânză Feta - rulouri de brânză macedoneană – Kifli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și se sotează 2 minute sau până se înmoaie; pus deoparte.
Combinați amestecul de copt și jumătate de brânză într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Se amestecă împreună ceapa, oul și laptele, amestecând bine; adăugați la amestecul de brânză, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Puneți lingura în tigăi de briose ușor unse, umplând două treimi.
Se presară uniform cu brânza rămasă și semințele de susan; stropiți cu unt.
Coaceți la 400 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Notă: înlocuiți mini tigăile pentru brioșe cu tigăile obișnuite, dacă doriți.
Coaceți la 400 timp de 12 până la 14 minute sau până devin aurii. Face 1 1/2 duzină de mini brioșe
* 1 cană (4 uncii) brânză Monterey Jack mărunțită cu ardei poate fi înlocuită cu brânză Cheddar.