Brioșe Cu Bezea Cu Lămâie

Brioșe Cu Bezea Cu Lămâie
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., brioșele cu bezea cu lămâie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 185 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de copt, coajă de lămâie, unt și iaurt. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mare, smântână unt și 2/3 cană zahăr până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în iaurt, suc de lămâie, coajați și extrageți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
IaurtIaurt
OuăOuă
3
Într-un alt bol, bateți făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se adaugă la amestecul cremă; se amestecă doar până se umezește. Umpleți cu trei sferturi cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți 17-19 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru se curăță.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor. Măriți setarea cuptorului la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Între timp, într-un castron mic, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, bătând la înălțime după fiecare adăugare până când zahărul este dizolvat. Continuați să bateți până se formează vârfuri lucioase rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți sau pipați bezea pe brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Coaceți cu 6-8 minute mai mult sau până când bezea se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se răcește cu 5 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Se servește cald. Puneți la frigider resturile.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista