Briose Streusel Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele streusel de afine. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Briose Streusel Cu Afine, Briose Streusel Cu Afine, și Briose Streusel Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți de F. Ungeți doar 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau tapetați cu căni de copt din hârtie. Într-un castron mediu, amestecați 1/4 cană de făină, zahărul brun și scorțișoara.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă.
Într-un castron mare, bateți laptele, uleiul, vanilia și oul până se omogenizează bine. Se amestecă 2 căni de făină, zahărul granulat, praful de copt și sarea dintr-o dată doar până când făina este umezită (aluatul va fi cocoloaș). Amestecați ușor afinele. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Presărați fiecare cu aproximativ 2 lingurițe de topping de streusel.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.
Se servește cald sau rece.