Briose De Morcov Cu Ananas Cu Susul În Jos

Brioșele de morcovi cu ananas cu susul în jos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 218 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de morcov, stafide, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Briose De Morcov Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort De Morcovi Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort De Morcovi Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc. Pulverizați 12 căni de briose, 2 3 / 4x1 3/8 inci, cu spray de gătit.
Bateți 1 linguriță de zahăr brun în partea de jos a fiecărei căni de briose. Împărțiți nucile în mod egal între cupele de briose. Stivați felii de ananas; tăiați stiva în 6 pene (24 bucăți).
Așezați 2 bucăți de Ananas în fiecare ceașcă de briose.
Se amestecă făina, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Se amestecă oul, albușul de ou, 3/4 cană zahăr brun, uleiul și vanilia într-un castron mare, folosind furculița sau biciul de sârmă. Se amestecă ananasul zdrobit. Se amestecă amestecul de făină, morcovul și stafidele, folosind lingura, până când se umezesc. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Slăbiți imediat marginile; întoarceți brioșele pe foaia de prăjituri. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.