Briose cu scorțișoară de mere cu Topping de Streusel

Briose cu scorțișoară de mere cu Topping de Streusel
Rețeta Briose cu scorțișoară de mere cu Topping de Streusel se pot face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 12. O porție conține 368 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 670 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de dependența mea de coacere. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Brioșe cu scorțișoară și stafide cu Topping de Streusel, Brioșe cu mere cu Topping de streusel de scorțișoară, și Brioșe de dovleac cu Topping de firimituri streusel de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. căptușiți 12 căni de brioșă cu căptușeli de hârtie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 1/4 căni de făină, condimente pentru plăcintă cu dovleac, bicarbonat de sodiu și sare. Într-un castron mic, bateți împreună oul, Zara, 1/2 cană de unt topit, vanilie și 1 1/2 căni de zahăr brun. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă amestecul de unt în amestecul de făină și se amestecă până se combină. Îndoiți ușor merele. Folosiți o lingură mare pentru a umple bine fiecare brioșă, umplând cupele până sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
4
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr brun, 1/3 cană de făină, ovăz laminat și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Stropiți în 3 linguri de unt topit, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
6
Presărați acest lucru peste vârfurile brioșelor.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până când vârfurile brioșelor revin când sunt presate ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Se răcește pe grătar. A se păstra la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista