Briose cu salsa picante
Brioșele cu salsa picante durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 174 de calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 24 de cenți per porție. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână ou, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 19%. Rețete similare sunt Salsa Prăjită Picantă Salsa Chipotle, Salsa Picantă și Salsa Picantă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, mălaiul, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt bol, combinați salsa, smântâna, untul și oul. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc.
Umpleți pahare pentru brioșe unse cu unsoare pe trei sferturi.
Coaceți la 400° timp de 15-18 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.