Briose cu porumb Jalapeno
Rețeta Jalapeno Corn Muffins este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță o opțiune lacto ovo-vegetariană uimitoare pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 16 și costă 23 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 145 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți praf de copt, lapte, făină de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 20%. Rețete similare sunt brioșe de porumb Jalapeño, Brioșe de porumb Jalapeño și Brioșe de porumb Jalapeno.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un alt castron, combinați ouăle, laptele, untul și coriandru; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc. Se amestecă porumbul, ardeiul roșu și jalapenos.
Acoperiți cupele pentru brioșe cu spray de gătit; umpleți două treimi cu aluat.
Coaceți la 425° timp de 12-16 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Brioșele de porumb funcționează foarte bine cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.