Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine
Brioșele cu fulgi de ovăz cu afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 16 porții cu 171 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr brun, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine, Brioșe De Afine Cu Fulgi De Ovăz, și Briose Cu Afine-Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți ovăzul într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 până la 6 ori până când ovăzul seamănă cu făina grosieră.
Așezați într-un castron mare.
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și următoarele 5 ingrediente (prin sare) în ovăz în castron; se amestecă bine cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați Zara, uleiul, coaja și ouăle într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Aruncați fructele de pădure cu 2 linguri de făină și pliați-le ușor în aluat.
Puneți aluatul în 16 căni de briose acoperite cu spray de gătit; presărați aluatul cu 2 linguri de zahăr granulat.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți imediat din tigăi.
Așezați pe un suport de sârmă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.