Brioșele cu limonadă de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 44 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 237 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, coajă de lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Briose Cu Limonadă Cu Căpșuni, Limonadă Cu Căpșuni, și Limonadă cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați făina și 1 cană de zahăr într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă împreună smântână și următoarele 4 ingrediente; se adaugă la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Îndoiți ușor căpșunile în aluat. Lingurați aluatul în tigăi de briose ușor unse cu 12 căni, umplând trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Presărați restul de 1/4 cană de zahăr peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
5
Coaceți la 400 timp de 16 până la 18 minute sau până se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe o grătar 1 minut; scoateți din tigăi în grătar și răciți 10 minute.