Briose cu cremă de brânză pentru brunch
Briose cu cremă de brânză pentru brunch este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 314 de calorii . Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Dacă aveți ouă, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 37% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger și Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - fără gluten, fără lactate, vegetarian .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Uleiați doar fundul formelor de brioșe medii.
Amestecați crema de brânză, 1/4 cană zahăr alb, coajă de lămâie, vanilie și 1 ou cu un mixer electric. Lăsați umplutura deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina, 1/3 cană zahăr alb, praful de copt și sarea până se omogenizează bine. Bateți oul rămas și amestecați laptele și uleiul; se toarnă în amestecul de făină și se amestecă până se umezește. Umpleți pahare pentru brioșe aproximativ 1/2 pline. Pune 1 linguriță de umplutură pe aluat. Acoperiți cu aluat până la 3/4 plin.
Coaceți 30 până la 35 de minute. Nu rumeniți acestea; brioșele trebuie să fie deschise la culoare.
Se rulează încă fierbinte în zahăr de cofetarie cernut.