Briose Limelight Blueberry este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine, Uimitor de afine-EY briose de afine, și Briose de afine Magnolia Bakery-faceți brioșe la fel ca în brutărie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați smântâna și următoarele 7 ingrediente (prin iaurt) într-un castron; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de făină; se amestecă până se umezește. Puneți aluatul uniform în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Presărați afine uniform peste vârfurile de brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
7
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie.