Brinjal Exotic (Vinete Picante)

Brinjal Exotic (Vinete Picante)
Brinjal Exotic (Vinete picante) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 420 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 131 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, turmeric măcinat, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brinjal (Vinete) Curry, Gutti Vankaya Kobbari Karam-Andhra Stil de nucă de cocos umplute Brinjal-vinete s, și Vinete Picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cele 2 linguri ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare și prăjiți bucățile de vinete până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți vinetele din tigaie și puneți-le deoparte; ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Încălziți uleiul de 6 linguri în aceeași tigaie la foc mediu. Amestecați chimenul, schinduful, kalonji și semințele de susan și gătiți până când chimenul devine auriu, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura; amestecați ghimbirul și usturoiul și gătiți câteva secunde. Amestecați ceapa și ardeiul verde chile și continuați să gătiți și amestecați până când ceapa este aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Amestecați piureul de roșii, pudra de chili, coriandrul, turmericul și sarea în ceapă. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 2 minute sau pana cand uleiul se separa. Se amestecă vinetele fierte; acoperiți și fierbeți până când vinetele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
TurmericTurmeric
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
5
Se toarnă laptele de nucă de cocos; se amestecă până se amestecă și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6
Se presară cu frunze de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista