Brinjal Exotic (Vinete picante) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 420 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 131 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, turmeric măcinat, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brinjal (Vinete) Curry, Gutti Vankaya Kobbari Karam-Andhra Stil de nucă de cocos umplute Brinjal-vinete s, și Vinete Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cele 2 linguri ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare și prăjiți bucățile de vinete până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți vinetele din tigaie și puneți-le deoparte; ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
3
Încălziți uleiul de 6 linguri în aceeași tigaie la foc mediu. Amestecați chimenul, schinduful, kalonji și semințele de susan și gătiți până când chimenul devine auriu, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura; amestecați ghimbirul și usturoiul și gătiți câteva secunde. Amestecați ceapa și ardeiul verde chile și continuați să gătiți și amestecați până când ceapa este aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
5 Uncii De Ceață Tocată
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Amestecați piureul de roșii, pudra de chili, coriandrul, turmericul și sarea în ceapă. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 2 minute sau pana cand uleiul se separa. Se amestecă vinetele fierte; acoperiți și fierbeți până când vinetele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Turmeric
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
5
Se toarnă laptele de nucă de cocos; se amestecă până se amestecă și se încălzește.