Brie Raclette
Brie Raclette ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 864 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci, cartofi noi, ulei de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Raclette, Raclette, și Raclette (Brânză Topită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați Brie în felii subțiri și împărțiți brânza între patru vase mici rezistente la cuptor sau ramekine.
Puneți cartofii într-o cratiță mare cu apă sărată. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 10 minute.
Adăugați floretele de broccoli în tigaie și fierbeți până când cartofii și broccoli sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți broccoli cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Scurgeți cartofii și, dacă folosiți cartofi noi, tăiați-i în sferturi când sunt suficient de reci pentru a le manipula.
Între timp, aruncați ciupercile cu uleiul și sarea.
Puneți ciupercile pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc și se înmoaie, întorcându-se o dată, 10 până la 15 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și apoi opriți cuptorul.
Puneți vasele de brânză în cuptor și lăsați până când brânza se topește, 5 până la 10 minute. Între timp, îngrămădiți cartofii, broccoli, ciupercile și ceapa de cocktail pe farfurii individuale.
Serviți imediat fiecare porție de Brie topită, împreună cu legumele pentru scufundare.
Recomandarea vinului: vinurile din Valea Loarei din Franța sunt frecvent trecute cu vederea de imbiberii serioși, dar elegantele sale roșii pe bază de cabernet-franc sunt adesea mai potrivite la masă decât cabernet Sauvignons mai robuste. Alegeți un Chinon fructat sau Saumur-Champigny.
Note: ceapa de Cocktail, care se găsește cel mai frecvent în paharul tău de martini, poate sta singură ca murătură. Ușoara lor criză și tartitatea plăcută le fac surprinzător de gustoase cu Brie.