Brie La Cuptor

Brie La Cuptor
Brie la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 2439 calorii, 144g de proteine, și 200g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $10.73 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, brânză Brie rotundă, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), Brie La Cuptor, și Brie La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 370 grade F (187 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați roșiile uscate la soare, inimile de anghinare și usturoiul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați partea superioară a cojii din runda Brie și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Carne De VităCarne De Vită
4
Așezați Brie round într-un vas rotund de copt cu partea tăiată orientată în sus; deasupra cu amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este înmuiată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate72
Revista