Branzino Întreg La Tigaie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați branzino întreg prăjit la tigaie. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 607 calorii, 80g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.3 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână branzino, sare și piper, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Branzino întreg prăjit în sare, Branzino prăjit cu lămâie, și Branzino Prăjit Cu O Crustă De Sare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 F.
Uscați bine peștele în interior și în exterior cu prosoape de hârtie, apoi condimentați liberal cu sare și piper. Feliați jumătate de lămâie în felii subțiri și așezați-le în cavitățile peștelui, împreună cu rozmarinul, cimbru sau alte ierburi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor sau într-o tigaie suficient de mare pentru a ține peștele la foc mediu până aproape de fumat (sau folosiți mai multe skillets), asigurați-vă că întreaga suprafață a tigaiei este acoperită cu ulei pentru a evita lipirea.
Așezați peștele cu grijă în tigaie și gătiți timp de un minut. Puneți o parte din ulei deasupra peștelui pentru a-l acoperi, apoi transferați tigaia(tigaia) în cuptor.
Prăjiți peștele timp de aproximativ zece minute, până când este gătit. Dacă doriți, terminați cu broiler pentru a crocanta partea superioară a pielii.
Scoateți din cuptor și adăugați untul și pătrunjelul în tigaie. Pe măsură ce sfârâie și devine auriu, lingurați-l constant peste pește pentru a infuza cu aromă.
Presărați pătrunjelul în unt pentru ultimele momente de gătit.
Serviți peștele imediat cu a doua jumătate a lămâii tăiate în pene pentru a stoarce peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.