Branzino prăjit cu lămâi
Branzino prăjit cu lămâi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $9.72 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 650 calorii, 69G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pancetta, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Branzino Întreg La Tigaie, Branzino întreg prăjit în sare, și Branzino prăjit cu lămâie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți un suport pentru cuptor în 1/3 inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocant, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Așezați o bucată de folie rezistentă pe o foaie de copt. Pulverizați folia cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Așezați fileurile de pește, cu pielea în jos pe folie într-un singur strat și condimentați cu sare și piper, după gust. Într-un castron mic, amestecați coaja de lămâie, frunzele de fenicul și cimbru. Puneți amestecul peste pește. Aranjați feliile de lămâie și fenicul deasupra peștelui și presărați cu pancetta gătită.
Se toarnă vinul deasupra.
Așezați o altă bucată de folie deasupra și sertizați marginile ambelor bucăți pentru a forma un pachet. Prăjiți până când carnea este fulgioasă și gătită, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Îndepărtați cu grijă bucata superioară de folie.
Puneți feliile de lămâie fierte și feniculul pe un platou. Transferați cu grijă peștele pe platoul de deasupra feliilor de fenicul și lămâie.
Se ornează cu pătrunjel și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.