Branzino prăjit cu lămâi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $9.72 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 650 calorii, 69G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pancetta, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Branzino Întreg La Tigaie, Branzino întreg prăjit în sare, și Branzino prăjit cu lămâie.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți un suport pentru cuptor în 1/3 inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocant, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Așezați o bucată de folie rezistentă pe o foaie de copt. Pulverizați folia cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
7
Așezați fileurile de pește, cu pielea în jos pe folie într-un singur strat și condimentați cu sare și piper, după gust. Într-un castron mic, amestecați coaja de lămâie, frunzele de fenicul și cimbru. Puneți amestecul peste pește. Aranjați feliile de lămâie și fenicul deasupra peștelui și presărați cu pancetta gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
Coaja De Lămâie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Fenicul
Lămâie
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
8
Se toarnă vinul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
9
Așezați o altă bucată de folie deasupra și sertizați marginile ambelor bucăți pentru a forma un pachet. Prăjiți până când carnea este fulgioasă și gătită, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Îndepărtați cu grijă bucata superioară de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
11
Puneți feliile de lămâie fierte și feniculul pe un platou. Transferați cu grijă peștele pe platoul de deasupra feliilor de fenicul și lămâie.
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.