Branzino En Papillote Cu Ardei Prăjiți, Măsline Negre Și Fe

Branzino En Papillote Cu Ardei Prăjiți, Măsline Negre Și Fe
Branzino en Papillote cu ardei prăjiți, măsline negre și Fe este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lichior limoncello, piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limoncello ai putea urma acest curs principal cu Tarta cu prune Limoncello ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Tilapian en Papillote cu roșii Cherry, ardei și măsline, Ardei prăjiți cu măsline negre, și Friptură de vinete cu năut, ardei roșii prăjiți, brânză Feta și măsline negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați patru bucăți de hârtie pergament de 10 inci. Îndoiți fiecare foaie în jumătate (și apoi tăiați-o într-un semicerc, dacă preferați).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
3
Așezați jumătăți deschise de pergament pe 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Presărați ambele părți ale peștelui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Așezați 1/4 de ardei, fenicul și ceapă pe 1 parte a pliului pe fiecare bucată de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Așezați 1 file deasupra fiecărei grămezi de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Puneți 1/4 de măsline, vin, Limoncello și ulei peste fiecare file. Îndoiți cealaltă parte a pergamentului peste pește și pliați marginile pentru a forma un sigiliu cât mai strâns posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Coaceți 16 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din cuptor, transferați fiecare pachet de pergament pe o farfurie și deschideți cu un cuțit sau foarfece. (Aveți grijă să nu vă ardeți când eliberați aburul.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista