Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Braciole-ul mamei mele. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 845 calorii. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți scobitori rotunzi, braciole de vită, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma carnea de vită, puteți urma acest fel principal cu Valentine Parfait Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Braciole, Braciole, și Pammie ' s Braciole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentează carnea cu sare și piper. Topiți fiecare felie de carne cu o felie de prosciutto. Într-un castron mediu, umeziți firimiturile de pâine cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați brânză rasă, ceapă, pătrunjel, rucola, sare și piper în firimituri și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De Pui La Rotisor
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Întindeți un strat subțire de umplutură în centrul fiecărei felii de vită și rulați bine. Fixați carnea rulată cu scobitori simpli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ulei într-o tigaie fierbinte împreună cu usturoiul. Puneți carnea în tigaie și rumeniți pe toate părțile, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți carnea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ciuperci în untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
10
Sote ciuperci 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
11
Adăugați făină în tigaie și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Bateți vinul în făină și ciuperci și răzuiți picăturile de tigaie. Reduceți vinul 1 minut, apoi amestecați în bulion de vită și pastă de roșii. Puneți carnea înapoi în sos și reduceți focul la mediu scăzut. Acoperiți parțial tigaia cu un capac lăsat întredeschis un centimetru. Fierbeți carnea în sos 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
13
Transferați rulourile de vită pe un platou, îndepărtând scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
14
Se toarnă sosul de tigaie peste rulourile de vită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale