Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Braciole. O porție conține 1149 calorii, 86G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.62 pe portie, această rețetă acoperă 69% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine veche de o zi, ceapă, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Braciole, Braciole, și Pammie ' s Braciole.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline, adăugați pancetta și aduceți tigaia la foc mediu. Gatiti pancetta pana devine maro si crocanta, aproximativ 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit și aruncați pentru a încorpora cu pancetta. Condimentează cu sare, după gust. Gatiti ceapa pana cand sunt moi si foarte aromate, aproximativ 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
În timp ce ceapa se gătește, într-un castron mare, combinați pâinea și laptele. Aruncați pentru a combina și lăsați să stea până când pâinea a absorbit laptele și este foarte moale. Folosiți-vă mâinile pentru a ajunge acolo și într-adevăr strivi totul împreună. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați usturoiul în tigaie cu pancetta și ceapa și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare, după gust și se sotează până când ciupercile sunt moi și și-au lăsat umezeala, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Scoateți amestecul de pe foc și amestecați spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Adăugați amestecul de ceapă / ciuperci în pâinea rezervată și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați nucile de pin, provolone și Parmigiano-Reggiano și amestecați pentru a combina. Gustați pentru a vă asigura că amestecul este delicios și condimentați cu sare, după gust, dacă este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Provolone
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Așezați feliile de vită între 2 bucăți de folie de plastic și lăsați ușor cu un ciocan de carne pentru a aplatiza și uniformiza feliile. Puneți aproximativ 1/4 cană de umplutură pe 1 capăt al fiecăreia dintre feliile de vită bătute și rulați. Asigurați rulourile cu scobitori. Repetați acest proces cu restul de carne de vită și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
Gumă De Mestecat Mentă
10
Înveliți o oală mare și largă cu ulei de măsline și puneți la foc mediu-mare. Condimentați rulourile de vită cu sare, după gust și rumeniți-le pe toate părțile. Când rulourile de vită sunt maronii pe toate părțile, scoateți-le din tigaie și rezervați-le. Faceți sosul în același vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
11
Scoateți uleiul din oala în care tocmai s-a rumenit carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Adăugați un strat ușor de ulei de măsline proaspăt și adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează cu sare, după gust și pune oala la foc mediu. Transpirați ceapa până când sunt translucide și foarte aromate, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
13
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 2 până la 3 minute. Amestecați pasta de roșii și vinul roșu și gătiți timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Semințe De Leuștean Pudră
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
14
Adăugați roșiile și 2 căni de apă și condimentați cu sare, după gust. Întoarceți rulourile de vită în tigaie și strângeți-le în sos. Aduceți sosul la fiert, apoi reduceți focul și fierbeți până când carnea de vită este foarte fragedă și aromată, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Scoateți scobitorii înainte de servire. Pentru a servi, aranjați 2 sau 3 braciole pe fiecare farfurie de servire. Înjumătățiți 1 sau 2 role pentru a expune umplutura. Lingurați o parte din sos și garnisiți cu Parmigiano-Reggiano și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale