Braciole

Braciole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Braciole. O porție conține 1149 calorii, 86G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.62 pe portie, această rețetă acoperă 69% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine veche de o zi, ceapă, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Braciole, Braciole, și Pammie ' s Braciole.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline, adăugați pancetta și aduceți tigaia la foc mediu. Gatiti pancetta pana devine maro si crocanta, aproximativ 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit și aruncați pentru a încorpora cu pancetta. Condimentează cu sare, după gust. Gatiti ceapa pana cand sunt moi si foarte aromate, aproximativ 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
În timp ce ceapa se gătește, într-un castron mare, combinați pâinea și laptele. Aruncați pentru a combina și lăsați să stea până când pâinea a absorbit laptele și este foarte moale. Folosiți-vă mâinile pentru a ajunge acolo și într-adevăr strivi totul împreună. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați usturoiul în tigaie cu pancetta și ceapa și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare, după gust și se sotează până când ciupercile sunt moi și și-au lăsat umezeala, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Scoateți amestecul de pe foc și amestecați spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Adăugați amestecul de ceapă / ciuperci în pâinea rezervată și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați nucile de pin, provolone și Parmigiano-Reggiano și amestecați pentru a combina. Gustați pentru a vă asigura că amestecul este delicios și condimentați cu sare, după gust, dacă este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
ProvoloneProvolone
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Așezați feliile de vită între 2 bucăți de folie de plastic și lăsați ușor cu un ciocan de carne pentru a aplatiza și uniformiza feliile. Puneți aproximativ 1/4 cană de umplutură pe 1 capăt al fiecăreia dintre feliile de vită bătute și rulați. Asigurați rulourile cu scobitori. Repetați acest proces cu restul de carne de vită și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Înveliți o oală mare și largă cu ulei de măsline și puneți la foc mediu-mare. Condimentați rulourile de vită cu sare, după gust și rumeniți-le pe toate părțile. Când rulourile de vită sunt maronii pe toate părțile, scoateți-le din tigaie și rezervați-le. Faceți sosul în același vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scoateți uleiul din oala în care tocmai s-a rumenit carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați un strat ușor de ulei de măsline proaspăt și adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează cu sare, după gust și pune oala la foc mediu. Transpirați ceapa până când sunt translucide și foarte aromate, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 2 până la 3 minute. Amestecați pasta de roșii și vinul roșu și gătiți timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
14
Adăugați roșiile și 2 căni de apă și condimentați cu sare, după gust. Întoarceți rulourile de vită în tigaie și strângeți-le în sos. Aduceți sosul la fiert, apoi reduceți focul și fierbeți până când carnea de vită este foarte fragedă și aromată, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Scoateți scobitorii înainte de servire. Pentru a servi, aranjați 2 sau 3 braciole pe fiecare farfurie de servire. Înjumătățiți 1 sau 2 role pentru a expune umplutura. Lingurați o parte din sos și garnisiți cu Parmigiano-Reggiano și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
16
Uau! E un braciole grozav!
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista