Braciolul necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 3,26 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 491 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, condimente, sare și spaghete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Braciol, Braciola lui Pammie, și Braciole De Vită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Aplatizați friptura la 1/2 in. grosime. Frecați cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
2
Combinați pesmetul, pătrunjelul, brânza, usturoiul, oregano, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Lingură peste carne de vită la 1 in. de margini; apăsați în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Brânză
Usturoi
Piper
Carne De Vită
Sare
3
Rulați stilul de jeleu, începând cu o latură lungă; cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
4
Într-un cuptor olandez, carnea brună în uleiul rămas pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Se amestecă sosul de roșii, apa, condimentul Italian, zahărul și restul de sare și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 70-80 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Sare și Piper
Sos De Roșii
Ceapă
Zahăr
Apă
Carne
6
Scoateți carnea din sos și aruncați sfoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
7
Tăiați felii subțiri; serviți cu sos și spaghete, dacă doriți.