Oxtail Bourguinonne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.29 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 102G de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1156 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, căței de usturoi, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Ragout De Coadă De Bou, Marmeladă De Coadă De Bou, și Tocană De Coadă De Bou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o oala mare grea la foc mediu-mare pana se rumeneste si crocanta. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă picături în castron mic. Întoarceți 6 linguri de picături în oală (adăugați ulei de măsline, dacă este necesar, pentru a măsura 6 linguri în total; rezervați slănină pentru o altă utilizare). Legați pătrunjelul, cimbru și frunzele de dafin împreună pentru buchet garni. Se amestecă 1 lingură de făină și unt într-un castron mic pentru a netezi pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Frunze De Dafin
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Unt
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Făină Pentru Toate Scopurile
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Bateți 1 1/2 căni de făină, 2 lingurițe de sare, 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat și nucșoară într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați cozi de bou, câteva bucăți pe rând, la făina condimentată și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Condimentată
Oxtail
5
Încălziți picăturile de slănină în oală la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați cozi de bou și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Oxtail
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați cozile de bou în castron după fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
8
Adăugați ceapa tocată, morcovul tăiat cubulețe și usturoiul tocat în oală. Saut până când ceapa se înmoaie, 5 până la 6 minute. Întoarceți cozile de bou și orice sucuri acumulate în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Oxtail
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați buchet garni, apoi bulion și vin. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când carnea este aproape fragedă, ajustând căldura ocazional pentru a menține fierberea blândă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Bulion
Carne
Vin
10
Se amestecă în ciuperci, șalotă, bucăți de morcov și căței de usturoi întregi. Creșteți căldura și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți oala și fierbeți ușor până când carnea și legumele sunt fragede, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Legume
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Morcov
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Înclinați oala și îndepărtați orice grăsime care se ridică la suprafață. Se amestecă pasta de făină în tocană. Se fierbe la foc mic descoperit până când sosul se îngroașă ușor, amestecând ocazional, 6 până la 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește 1 oră. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. reîncălziți la foc mic înainte de servire.