Bourbon și șuncă glazurată cu portocale
Nevoie de o băutură vegană? Șunca cu glazură de Bourbon și portocale ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 34 de porții cu 114 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți cidru de mere, cu 3% mai puțin-sodiu, bourbon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, Șuncă Glazurată Cu Bourbon, și Șuncă Glazurată Cu Bourbon.
Instrucțiuni
Așezați șunca într-un vas mare; adăugați cidru și suficientă apă pentru a acoperi șunca. Se aduce la foc mic; se fierbe 30 de minute. Aruncați amestecul de cidru; șuncă rece timp de 20 de minute. Acoperiți și răciți șunca 8 ore. Tăiați coaja și cea mai mare parte a grăsimii, lăsând un strat de grăsime de 1/4 inch. Scor în afara șuncă într-un model de diamant.
Combinați sucul, bourbonul, sorgul, boabele de piper și frunza de dafin într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe până se reduce la 1 1/2 cană (aproximativ 35 de minute).
Se ia de pe foc; se amestecă sare.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați șunca pe un suport acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă 1 cană de apă într-o tigaie de prăjire superficială; așezați raftul în tigaie.
Ungeți șunca cu amestec de suc.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 (Nu scoateți șunca din cuptor); coaceți șunca încă 1 1/2 ore sau până când un termometru înregistrează 140, perindând cu amestec de suc la fiecare 30 de minute.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.