Bourbon și șuncă glazurată cu portocale

Bourbon și șuncă glazurată cu portocale
Nevoie de o băutură vegană? Șunca cu glazură de Bourbon și portocale ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 34 de porții cu 114 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți cidru de mere, cu 3% mai puțin-sodiu, bourbon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, Șuncă Glazurată Cu Bourbon, și Șuncă Glazurată Cu Bourbon.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca într-un vas mare; adăugați cidru și suficientă apă pentru a acoperi șunca. Se aduce la foc mic; se fierbe 30 de minute. Aruncați amestecul de cidru; șuncă rece timp de 20 de minute. Acoperiți și răciți șunca 8 ore. Tăiați coaja și cea mai mare parte a grăsimii, lăsând un strat de grăsime de 1/4 inch. Scor în afara șuncă într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Combinați sucul, bourbonul, sorgul, boabele de piper și frunza de dafin într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe până se reduce la 1 1/2 cană (aproximativ 35 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
SorgSorg
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc; se amestecă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați șunca pe un suport acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se toarnă 1 cană de apă într-o tigaie de prăjire superficială; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Ungeți șunca cu amestec de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 (Nu scoateți șunca din cuptor); coaceți șunca încă 1 1/2 ore sau până când un termometru înregistrează 140, perindând cu amestec de suc la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții34
Scor De Sănătate3
Revista