Bouillabaisse

Bouillabaisse
Bouillabaisse este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 11,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 979 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la un castron, ca snapper, file de pește și crustacee, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse pentru rețete similare.

Ingrediente

1buchet garni cu 1 tulpină de țelinăbuchet garni cu 1 tulpină de țelină82 linguri butte topitfelii subțiri de pâine franceză veche de o zifelii subțiri de pâine franceză veche de o zi8puțin dovlecel tocatîntr-un castron, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este necesarîntr-un castron, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este necesar1lingura. otet de vin rosuÎncălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Adăugați ceapa, prazul, feniculul și usturoiulÎncălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Adăugați ceapa, prazul, feniculul și usturoiul8puțin dovlecel tocatInițial nimic mai mult decât o supă de pescar umil folosind rămășițeleInițial nimic mai mult decât o supă de pescar umil folosind rămășițele8puțin dovlecel tocatOală în supă, inclusiv o selecție bună de pește și crustaceeOală în supă, inclusiv o selecție bună de pește și crustacee1Ceapa galbena medie, tocatapește fierbinte sau stoc de puipește fierbinte sau stoc de pui2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1micibulb de fenicul, feliat subțirebulb de fenicul, feliat subțire1kg3LB fileuri de pește mixte și crustacee, cum ar fi3LB fileuri de pește mixte și crustacee, cum ar fi22-3 căței de usturoi, tocați mărunt2-3 căței de usturoi, tocați mărunt4cuișoare de usturoi, tocate aproximativcuișoare de usturoi, tocate aproximativ2praz, felii subțiripraz, felii subțiri8puțin dovlecel tocatși adăugați crustaceele. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 3 minute. Adăugați fileurile de pește șiși adăugați crustaceele. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 3 minute. Adăugați fileurile de pește și1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1ceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire1benzipâine albă, feliată subțire (aproximativ 18 felii)pâine albă, feliată subțire (aproximativ 18 felii)8puțin dovlecel tocatAdăugați bulionul, buchetul garni, șofranul, coaja de portocală și sarea și piperul după gust. Aduceți la fierbereAdăugați bulionul, buchetul garni, șofranul, coaja de portocală și sarea și piperul după gust. Aduceți la fierbere8puțin dovlecel tocatTăiați peștele în bucăți de mușcătură. Scoateți coaja de portocală și buchetul garni din stocTăiați peștele în bucăți de mușcătură. Scoateți coaja de portocală și buchetul garni din stoc1parmezan raspătrunjel tocatpătrunjel tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamPernod (opțional)Pernod (opțional)8puțin dovlecel tocatca o răspândire pe un sandwich sau ca o baieca o răspândire pe un sandwich sau ca o baie1Pentru a servi, întindeți fiecare pâine prăjită cu rouille și puneți 2 felii în fundul fiecărui bolPentru a servi, întindeți fiecare pâine prăjită cu rouille și puneți 2 felii în fundul fiecărui bol1micichili roșu fierbinte proaspătchili roșu fierbinte proaspăt1pinchpinch de fire de șofranpinch de fire de șofran1cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala8puțin dovlecel tocatsare și piper negru proaspăt măcinatsare și piper negru proaspăt măcinat8puțin dovlecel tocatsare și piper proaspăt măcinatsare și piper proaspăt măcinat8puțin dovlecel tocatși creveți, pregătiți după cum este necesarși creveți, pregătiți după cum este necesar8puțin dovlecel tocatca snapper roșu, cod, bluefish, scoici, midiica snapper roșu, cod, bluefish, scoici, midii4izvoare de cimbru și 1 frunză de dafinizvoare de cimbru și 1 frunză de dafin1parmezan rasPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire4roșii, decojite, însămânțate și tocateroșii, decojite, însămânțate și tocate8puțin dovlecel tocatAdăugați roșiile, vinul și pasta de roșii și amestecați până se omogenizeazăAdăugați roșiile, vinul și pasta de roșii și amestecați până se omogenizează8puțin dovlecel tocatBouillabaisseBouillabaisse8puțin dovlecel tocatși gătiți, amestecând frecvent, timp de 5-8 minute, sau până când legumele sunt înmuiate, dar nu colorateși gătiți, amestecând frecvent, timp de 5-8 minute, sau până când legumele sunt înmuiate, dar nu colorate8puțin dovlecel tocatReduceți căldura, acoperiți parțial tigaia. Se fierbe timp de 30 de minute sau până când supa se reduceReduceți căldura, acoperiți parțial tigaia. Se fierbe timp de 30 de minute sau până când supa se reduce8puțin dovlecel tocatse fierbe timp de 2-3 minute mai mult sau până când peștele se desprinde ușor. Se amestecă Pernodul, dacă se folosește, și se condimenteazăse fierbe timp de 2-3 minute mai mult sau până când peștele se desprinde ușor. Se amestecă Pernodul, dacă se folosește, și se condimentează8puțin dovlecel tocatușor, amestecând ocazionalușor, amestecând ocazional8puțin dovlecel tocatdin captura zilei, bouillabaisse a evoluat într-unul dintre preparatele grozavedin captura zilei, bouillabaisse a evoluat într-unul dintre preparatele grozave1-2 linguri ulei de masline extravirginRouille se face și se răcește până la 2 zileRouille se face și se răcește până la 2 zile
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate67
Revista