Bouillabaisse
Bouillabaisse este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 11,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 979 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la un castron, ca snapper, file de pește și crustacee, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse pentru rețete similare.
Ingrediente Porții:
1 buchet garni cu 1 tulpină de țelină 8 2 linguri butte topit felii subțiri de pâine franceză veche de o zi 8 puțin dovlecel tocat într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este necesar 1 lingura. otet de vin rosu Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Adăugați ceapa, prazul, feniculul și usturoiul 8 puțin dovlecel tocat Inițial nimic mai mult decât o supă de pescar umil folosind rămășițele 8 puțin dovlecel tocat Oală în supă, inclusiv o selecție bună de pește și crustacee 1 Ceapa galbena medie, tocata pește fierbinte sau stoc de pui 237 1 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil vin alb sec 1 mici bulb de fenicul, feliat subțire 1 kg 3LB fileuri de pește mixte și crustacee, cum ar fi 2 2-3 căței de usturoi, tocați mărunt 4 cuișoare de usturoi, tocate aproximativ 2 praz, felii subțiri 8 puțin dovlecel tocat și adăugați crustaceele. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 3 minute. Adăugați fileurile de pește și 118 1 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil 4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare 59 1 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil fripturi de carne din New York 1 ceapă, feliată subțire 1 benzi pâine albă, feliată subțire (aproximativ 18 felii) 8 puțin dovlecel tocat Adăugați bulionul, buchetul garni, șofranul, coaja de portocală și sarea și piperul după gust. Aduceți la fierbere 8 puțin dovlecel tocat Tăiați peștele în bucăți de mușcătură. Scoateți coaja de portocală și buchetul garni din stoc 1 parmezan ras pătrunjel tocat 2 Crustă: firimituri de biscuiți graham Pernod (opțional) 8 puțin dovlecel tocat ca o răspândire pe un sandwich sau ca o baie 1 Pentru a servi, întindeți fiecare pâine prăjită cu rouille și puneți 2 felii în fundul fiecărui bol 1 mici chili roșu fierbinte proaspăt 1 pinch pinch de fire de șofran 1 cp. legume (de exemplu, spanac) 1/2 cană de vin dulce Marsala 8 puțin dovlecel tocat sare și piper negru proaspăt măcinat 8 puțin dovlecel tocat sare și piper proaspăt măcinat 8 puțin dovlecel tocat și creveți, pregătiți după cum este necesar 8 puțin dovlecel tocat ca snapper roșu, cod, bluefish, scoici, midii 4 izvoare de cimbru și 1 frunză de dafin 1 parmezan ras Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire 4 roșii, decojite, însămânțate și tocate 8 puțin dovlecel tocat Adăugați roșiile, vinul și pasta de roșii și amestecați până se omogenizează 8 puțin dovlecel tocat Bouillabaisse 8 puțin dovlecel tocat și gătiți, amestecând frecvent, timp de 5-8 minute, sau până când legumele sunt înmuiate, dar nu colorate 8 puțin dovlecel tocat Reduceți căldura, acoperiți parțial tigaia. Se fierbe timp de 30 de minute sau până când supa se reduce 8 puțin dovlecel tocat se fierbe timp de 2-3 minute mai mult sau până când peștele se desprinde ușor. Se amestecă Pernodul, dacă se folosește, și se condimentează 8 puțin dovlecel tocat ușor, amestecând ocazional 8 puțin dovlecel tocat din captura zilei, bouillabaisse a evoluat într-unul dintre preparatele grozave 1 -2 linguri ulei de masline extravirgin Rouille se face și se răcește până la 2 zile