Boston Plăcintă Cu Cremă

Boston Plăcintă Cu Cremă
Boston Cream Pie necesită în jurul valorii de 3 ore și 47 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 113g de grăsime, și un total de 1588 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 5,12 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 60 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanillan, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și tapetați tigăile de tort de 2 (8 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți împreună ouăle, albușurile, laptele și vanilia și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Așezați zahărul, făina, praful de copt și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați untul înmuiat și jumătate din amestecul de ouă în mixer și bateți la viteză medie până când aluatul este foarte neted, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați amestecul de ou rămas în 3 adaosuri, răzuind vasul după fiecare adăugare și bătând timp de 2 minute după aceea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Porționați aluatul uniform în tigăile pregătite.
6
Coaceți până când tortul revine când este ușor atins în centru, 45 până la 50 de minute. Răciți prăjiturile în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-vă să se răcească complet. Poate fi făcută cu o zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Așezați ingredientele într-un castron rezistent la căldură și puneți-le peste o cratiță cu apă care abia fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Bateți până se topește și se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Așezați tortul răcit pe o rundă de tort. Tăiați partea superioară a tortului și scobiți mijlocul pentru a ține crema de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
4
Tăiați tortul tăiat în bucăți mari și lăsați-l deoparte.
5
Așezați crema de patiserie ușoară în tort, creând o movilă mică în mijloc. Puneți bucățile de tort deasupra cremei de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
6
Se toarnă ganache cald pe toată suprafața până se acoperă.
7
Lăsați tortul să se odihnească timp de 2 până la 3 ore înainte de servire.
8
Puneți cea mai mare parte a laptelui, jumătate din zahăr și vanilie într-o cratiță și aduceți la foc mic. Între timp, amestecați restul de lapte, ouă, gălbenușuri, zahărul rămas și amidonul de porumb. Temperați amestecul de ouă cu 1/3 din laptele fierbinte, bateți bine și turnați înapoi în cratiță. La foc mediu, continuați să gătiți și bateți până când crema este groasă și începe să baloneze. Continuați să bateți și să gătiți încă 10 secunde. Strecurați crema de patiserie printr-o sită, împingând cu o spatulă, într-un bol de amestecare curat. Acoperiți imediat întreaga suprafață de cremă cu folie de plastic și răciți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CremăCremă
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
SitaSita
9
Când crema de patiserie este rece, scoateți folia de plastic, introduceți accesoriul bătătorului în mixerul suportului și bateți crema de patiserie la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Stand MixerStand Mixer
10
Scoateți crema într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
11
Bateți smântâna grea până la vârfuri rigide și pliați în crema de patiserie în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 47 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista