Borlenghe cu Pancetta și rozmarin (crep crocant din Modena)

Borlenghe cu Pancetta și rozmarin (crep crocant din Modena)
Borlenghe cu Pancettan și rozmarin (crep crocant din Modena) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 822 calorii, 30g de proteine, și 54g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, usturoi, pancetta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tartă cu smochine de rozmarin și Pancetta, Sparanghel cu Pancetta crocantă, și Cartofi roșii prăjiți cu Pancetta și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, sarea și oul într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați 2 căni de apă și bateți cu un bici timp de 5 minute sau până când este foarte neted. Se amestecă rapid în apa rămasă. Se lasă să stea 1 oră. (Aluatul va apărea foarte subțire, aproape ca laptele-acest lucru este bine.) Amestecați împreună 1/4 cană lardo, pancetta, usturoi, rozmarin și piper negru într-un bol de amestecare până se omogenizează și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Pentru a găti borlenghe, încălziți o tigaie antiaderentă de 14 până la 16 inci la foc mediu și periați cu 1/4 linguriță din lardo rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Turnați suficient aluat pentru a acoperi tigaia (la fel ca o crespella) și reveniți la foc. Gatiti 4 minute pe prima parte si intoarceti cu atentie. (Textura nu va fi ca o crespella sau orice altceva, pentru că aceasta este o delicatesă originală și distinctă. Se poate sparge, dar continuă.) Continuați până când tot aluatul este terminat, sau aproximativ 10 până la 12 borlenghe.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru a servi, reîncălziți borlenghe rapid în aceeași tigaie, întindeți cu 1 lingură de amestec pancetta, presărați brânză rasă și serviți cald, pliat în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista