Bomboane De Porumb
Bomboane de porumb este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 80 și costă 3 cenți pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr de cofetari, sare kosher, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane De Porumb Cupcakes, Bomboane De Porumb Cheesecake, și Șurubelniță De Porumb Bomboane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul cofetarilor, laptele uscat și sarea într-un robot de bucătărie. Pulsați de 4 sau 5 ori, până când amestecul este neted și bine combinat. Pune deoparte.
Combinați zahărul granulat, siropul de porumb și apa într-un vas de 2 litri.
Se pune la foc mediu, se acoperă și se gătește 4 minute.
Adăugați untul, tăiați pe un termometru cu bomboane și aduceți siropul de zahăr la 230 de grade F, 1 până la 2 minute.
Scoateți din căldură și scoateți termometrul.
Se adaugă vanilia și amestecul uscat și se amestecă continuu cu o spatulă de silicon până se combină bine.
Se toarnă pe o tigaie pe jumătate de foaie căptușită cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament. Se răcește timp de 10 până la 15 minute, până când amestecul este suficient de rece pentru a fi manipulat.
Împărțiți aluatul în 3 bucăți egale.
Adăugați 2 sau 3 picături de colorant alimentar galben într-o singură bucată și frământați până când culoarea este consistentă pe tot parcursul.
Adăugați 2 sau 3 picături de portocaliu la a doua bucată și frământați până când culoarea este consistentă pe tot parcursul. Lăsați a treia piesă albă.
Rotiți fiecare bucată de aluat într-o șuviță lungă de aproximativ 18 centimetri.
Tăiați fiecare fir în jumătate și rotiți fiecare piesă într-un fir care are o grosime de aproximativ 1/2 inch și o lungime de 22 inci.
Așezați firele una lângă alta (portocaliu, galben, apoi alb) și apăsați-le împreună folosind degetele.
Tăiați în bucăți de 4 inci. Apoi, folosind o riglă sau o răzuitoare de bancă, apăsați fiecare piesă într-o pană, menținând secțiunea portocalie largă și făcând partea albă să ajungă la un vârf.
Folosiți un tăietor de unt de sârmă, cuțit, răzuitor de bancă sau tăietor de pizza pentru a tăia fiecare pană în bomboane individuale.
Așezați bomboanele pe o bucată de pergament până se usucă, cel puțin 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș cu pergament între fiecare strat.
Fotografie de Brett Kurzweil