Bomboane De Porumb

Bomboane De Porumb
Bomboane de porumb este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 80 și costă 3 cenți pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr de cofetari, sare kosher, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane De Porumb Cupcakes, Bomboane De Porumb Cheesecake, și Șurubelniță De Porumb Bomboane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul cofetarilor, laptele uscat și sarea într-un robot de bucătărie. Pulsați de 4 sau 5 ori, până când amestecul este neted și bine combinat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lapte PrafLapte Praf
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Combinați zahărul granulat, siropul de porumb și apa într-un vas de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se pune la foc mediu, se acoperă și se gătește 4 minute.
4
Adăugați untul, tăiați pe un termometru cu bomboane și aduceți siropul de zahăr la 230 de grade F, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
5
Scoateți din căldură și scoateți termometrul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Se adaugă vanilia și amestecul uscat și se amestecă continuu cu o spatulă de silicon până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
7
Se toarnă pe o tigaie pe jumătate de foaie căptușită cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament. Se răcește timp de 10 până la 15 minute, până când amestecul este suficient de rece pentru a fi manipulat.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Împărțiți aluatul în 3 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
9
Adăugați 2 sau 3 picături de colorant alimentar galben într-o singură bucată și frământați până când culoarea este consistentă pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
10
Adăugați 2 sau 3 picături de portocaliu la a doua bucată și frământați până când culoarea este consistentă pe tot parcursul. Lăsați a treia piesă albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
11
Rotiți fiecare bucată de aluat într-o șuviță lungă de aproximativ 18 centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
12
Tăiați fiecare fir în jumătate și rotiți fiecare piesă într-un fir care are o grosime de aproximativ 1/2 inch și o lungime de 22 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
13
Așezați firele una lângă alta (portocaliu, galben, apoi alb) și apăsați-le împreună folosind degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
14
Tăiați în bucăți de 4 inci. Apoi, folosind o riglă sau o răzuitoare de bancă, apăsați fiecare piesă într-o pană, menținând secțiunea portocalie largă și făcând partea albă să ajungă la un vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
15
Folosiți un tăietor de unt de sârmă, cuțit, răzuitor de bancă sau tăietor de pizza pentru a tăia fiecare pană în bomboane individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
16
Așezați bomboanele pe o bucată de pergament până se usucă, cel puțin 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș cu pergament între fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
17
Fotografie de Brett Kurzweil
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții80
Scor De Sănătate0
Revista