Bomboane De Mere

Bomboane De Mere
Bomboane de mere necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 648 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Un amestec de apă, amestec de desert de gelatină de cireșe, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Bomboane De Mere, Bomboane De Mere, și Caramele Bomboane Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu-mic, combinați glazura și siropul de porumb. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se diluează amestecul de gelatină în apă fierbinte și se toarnă în cratiță cu glazură. Amestecați și continuați să gătiți până când temperatura pe un termometru cu bomboane este cuprinsă între 180 și 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Împinge bastoane bomboane din lemn în partea de jos de mere, suficient de departe pentru a asigura în interiorul. Înmuiați fiecare măr în sirop și întoarceți-l până când este complet acoperit. Rotiți imediat jumătatea inferioară a merelor în nuci. Când se răcește aranja pe tava căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista