Bomboane De Caramel Cu Condimente De Dovleac
Pumpkin Spice Caramel Lollipops este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 59 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, Dovleac Condiment Caramel Porumb, și Caramel Dovleac Spice Popcorn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor formele de acadea cu spray de gătit antiaderent.
Așezați bețișoare de acadea în forme.
Combinați zaharurile, siropul de porumb și sarea într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Continuați să gătiți până când amestecul ajunge la 310 km f, stadiul de fisură tare. Scoateți imediat cratița de pe foc.În timp ce zahărul se gătește, încălziți smântâna, condimentele și vanilia într-o cratiță mică separată doar la fierbere. Reduceți căldura la minim doar pentru a menține crema caldă.
Scoateți zahărul de gătit de pe foc și adăugați smântână încet; aveți grijă, deoarece amestecul va fierbe puternic și se va așeza înapoi.
Adăugați untul câteva bucăți pe rând, amestecând pentru a se topi complet și a încorpora. Împărțiți amestecul între matrițele pregătite.
Lăsați acadele să se răcească și să se întărească, aproximativ 15 minute, înainte de a le scoate din forme.