Bomboane Cookie-Uri De Zahăr De Porumb

Bomboane Cookie-Uri De Zahăr De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu zahăr din porumb. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 28. Dacă aveți la îndemână glazură de vanilie gata de întins, stropi de bomboane portocalii, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare includ Bomboane-Cookie-Uri De Zahăr De Porumb, Bomboane Cookie-Uri De Zahăr De Porumb, și Bomboane De Porumb Zahăr Cookie Baruri.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Presărați suprafața de lucru cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Tăiați aluatul de biscuiți pe lungime în 4 sferturi. În timp ce lucrați cu 1 sfert, întoarceți aluatul rămas la frigider. Apăsați sau rotiți fiecare sfert de aluat în bandă de 12x4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Cu tăietor de pizza sau cuțit, tăiați fiecare bandă în 6 triunghiuri făcând tăieturi unghiulare alternante pe bandă. Formați 2 bucăți de capăt pentru a forma 1 triunghi. Pe foile de cookie-uri negreșite, așezați cookie-urile la o distanță de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când marginile devin maro auriu foarte deschis. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Întindeți glazura pe fursecurile răcite. Înainte de a se usca glazura și de a lucra peste castron, lingurați zahărul galben pe treimea inferioară a fiecărui cookie pentru a acoperi. Spoon orange candy stropește în bandă pe mijlocul fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista