Bomboane
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Bomboanele ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 150. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de nucă de cocos, zahăr de cofetari, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane De Smochine, Bomboane De Yam, și Bomboane De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați margarina, zahărul cofetarilor, laptele condensat, nuca de cocos, nucile tocate și vanilia. Se amestecă bine. Acoperiți și răciți la frigider timp de 2 ore sau până când amestecul s-a îngroșat suficient pentru a se rostogoli în bile.
Rotiți amestecul în bile de 1 inch și așezați-le aproape, dar fără a atinge, pe foile de prăjituri. Congelați până la greu.
În timp ce bomboanele îngheață, aliniați o foaie de prăjituri sau o suprafață plană cu hârtie cerată.
Se combină chips-uri de ciocolată și scurtarea în partea de sus a unui cazan dublu, peste, nu în, fierberea apei. Se amestecă până se topește. Folosind o scobitoare sau o furculiță, înmuiați fiecare bonbon în ciocolata topită.
Așezați pe hârtie cerată pentru a se usca. Când ciocolata s-a întărit, depozitați bomboanele în pungă de plastic în congelator.