Bolurile rapide de tăiței de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.74 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos de soia, coapse de pui jupuite și dezosate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Boluri Cu Tăiței De Pui Cu Ghimbir, Boluri Cu Tăiței De Pui Lemongrass, și Pui-Bok Choy Boluri De Tăiței.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 5 ingrediente la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 6 până la 8 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Îndepărtați puiul, usturoiul și ghimbirul cu o lingură cu fante, rezervând bulion în cratiță. Aruncați usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Usturoi
Ghimbir
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
3
Lăsați puiul să se răcească ușor (10 până la 15 minute); Maruntiti puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Întoarceți bulionul la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
5
Adăugați tăiței și sos de soia; gătiți, amestecând pentru a separa tăiței, 4 până la 5 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Paste
6
Scoateți tăiței din bulion folosind clești și împărțiți în 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Clește
7
Așezați puiul și toppingurile dorite pe tăiței. Puneți bulionul la fiert la foc mediu; se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie. Împărțiți bulionul între boluri.