Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că dă Tiramisu Bowl: servește-l în felul tău. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. un amestec de cafea puternică maxwell house, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Bol Tiramisu: servește-l în felul tău, Bol Tiramisu Ușor, și Tiramisu Cu Un Bol De La Clubul De Patiserie Din Paris.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Bateți treptat în lapte și amestecuri uscate de budincă. Se amestecă ușor în 2 cesti bici rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
ACUM, TU ALEGI!
3
Castron: linia de jos și partea laterală a 2-1/2-qt. bol cu jumătate de napolitane; stropiți cu jumătate de cafea. Se acoperă cu jumătate din amestecul de budincă și ciocolată. Repetați straturile. Se acoperă cu biciul rece rămas și zmeura. Dați la frigider câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Ciocolata
Cafea
Cookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tigaie: acoperiți fundul tigaiei de 13x9 inci cu jumătate de napolitane; stropiți cu jumătate de cafea. Se acoperă cu jumătate din amestecul de budincă și ciocolată. Repetați straturile. Se acoperă cu biciul rece rămas și zmeura. Dați la frigider câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Ciocolata
Cafea
Cookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Așezați 1 napolitană pe fundul fiecăruia dintre cele 16 feluri de mâncare pentru desert; stropiți fiecare cu 3/4 linguriță. cafea. Completați fiecare cu 1/4 cană de amestec de budincă și un strop de ciocolată. Repetați straturile. Se acoperă cu biciul rece rămas, zmeură și napolitane. Dați la frigider câteva ore.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.