BBQ Beef Bowl ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 464 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de porumb, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, Bol Cu Tăiței De Vită, și Bol Japonez De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti carnea cu ardei si ceapa galbena in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau până când carnea se rumeneste, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșii, porumb și sos de grătar; se amestecă bine. Reduceți căldura la mediu; se fierbe 15 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Puneți orezul uniform în patru boluri de supă; acoperiți cu amestecul de carne și VELVEETA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Velveeta
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat