Bol Cu Tăiței Vietnamezi

Bol Cu Tăiței Vietnamezi
Rețeta bolului de tăiței Vietnamezi este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 374 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tăiței de orez, amestec de salată, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bol De Tăiței De Creveți Vietnamezi La Grătar, Bol vietnamez de chiftele și tăiței de cartofi dulci, și Vietnameză sare și piper creveți orez tăiței castron (Bun Tom Xao) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului și împărțiți-le între 6 boluri de servire. Se acoperă cu amestec de slaw și ceapă.În timp ce tăiței se gătesc, combinați bulionul de pui, sosul de pește și sosul de soia într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la foarte scăzut, pentru a menține bulionul chiar sub foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Sos De PeșteSos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie foarte mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc și se fierbe la 145 F, 1 până la 2 minute pe fiecare parte (poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de trei minute. Aranjați carnea de porc deasupra bolurilor cu tăiței.Se toarnă în bulion fierbinte, se ornează cu busuioc și pene de var și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista