Bol Cu Tăiței Vietnamezi
Rețeta bolului de tăiței Vietnamezi este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 374 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tăiței de orez, amestec de salată, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bol De Tăiței De Creveți Vietnamezi La Grătar, Bol vietnamez de chiftele și tăiței de cartofi dulci, și Vietnameză sare și piper creveți orez tăiței castron (Bun Tom Xao) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului și împărțiți-le între 6 boluri de servire. Se acoperă cu amestec de slaw și ceapă.În timp ce tăiței se gătesc, combinați bulionul de pui, sosul de pește și sosul de soia într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la foarte scăzut, pentru a menține bulionul chiar sub foc mic.
Încălziți uleiul într-o tigaie foarte mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc și se fierbe la 145 F, 1 până la 2 minute pe fiecare parte (poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi).
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de trei minute. Aranjați carnea de porc deasupra bolurilor cu tăiței.Se toarnă în bulion fierbinte, se ornează cu busuioc și pene de var și se servește.