Bol bun cu sos cu Broccoli și Seitan
Bolul bun cu sos cu Broccoli și Seitan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 484 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, miso moale, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Castron Vegan Cu Tăiței Seitan, Seitan fiert cu sos de roșii parfumat, și Medalioane seitan sufocate în sos mixt de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sosul: preîncălziți o cratiță de 2 litri la foc mediu și adăugați uleiul. Sautați ceapa și usturoiul în ulei cu un vârf de sare timp de 5 până la 7 minute, până se rumenesc ușor.
Între timp, amestecați amidonul de porumb cu 1/2 cană din bulionul de legume, amestecând cu o furculiță pentru a se dizolva și lăsați deoparte.
Când ceapa s-a rumenit, se adaugă cimbru, salvie și piper și se fierbe timp de aproximativ 30 de secunde.
Adăugați lintea, miso-ul și restul de 1 cană de bulion (nu bulionul amestecat încă cu amidonul de porumb) și încălziți. Odată cald, utilizați un blender de imersie pentru a purifica până când este relativ neted. Dacă nu aveți un blender cu imersie, transferați-l într-un blender sau robot de bucătărie în pur arkulpe, apoi transferați-l înapoi în oală.
Se strecoară în amestecul de bulion-amidon de porumb, amestecând continuu și se încălzește încă 7 minute, până când este gros și mătăsos. Gustați pentru condimentare și păstrați la cald până când este gata de servit.
Pregătiți seitanul: preîncălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare (ca de obicei, se preferă fonta) și adăugați uleiul. Sautați seitanul în ulei, împreună cu câteva vârfuri de piper negru, până când sunt arse pe ambele părți, 5 până la 7 minute. Puneți deoparte până când sunteți gata de servit.
Aburiti broccoli: pregatiti aparatul de aburire.
Așezați broccoli în abur și presărați un vârf de sare. Aburiți timp de 5 până la 7 minute, până când este verde strălucitor.
Așezați quinoa în boluri, apoi adăugați broccoli și seitan. Sufoca în sos, și se servește!
Serviți peste piure de cartofi dulci în loc de quinoa.
Retipărit cu permisiunea lui Isa Does It: Rețete vegane uimitor de ușoare, sălbatice delicioase pentru fiecare zi a săptămânii de Isa Chandra Moskowitz. Drepturi de autor pentru 2013 de Isa Moskowitz; fotografii pentru 2013 de Vanessa Rees. Publicat de Little, Brown și compania.