Bok choy și Mizuna prăjite cu Tofu

Bok choy și Mizuna prăjite cu Tofu
Bok Choy prăjit și Mizuna cu Tofu este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 206 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați mizuna, sos de soia, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Bok choy și Mizuna prăjite cu Tofu, Bok Choy prăjit cu Tofu, și Tofu prăjit cu Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 2 linguri de sos de soia, 2 lingurițe de ulei de susan și 1/2 linguriță de oțet în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Stivați 2 prosoape de hârtie pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Tăiați tofu transversal în felii groase de 3/4 inch; tăiați fiecare felie transversal în jumătate. Aranjați tofu pe prosoape de hârtie și lăsați să stea 10 minute. Pat top de tofu uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați tofu și gătiți, fără să vă mișcați, până se rumenesc pe fund, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Transferați tofu pe un prosop de hârtie pentru a se scurge, apoi așezați tofu pe foaie de folie și periați ambele părți cu amestec de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Ștergeți orice ulei de arahide din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 2 lingurițe de ulei de susan și puneți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa verde, ghimbirul și usturoiul. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
10
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de sos de soia și 3 lingurițe de oțet, apoi bok choy. Aruncați până când bok choy se ofilește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Bok ChoyBok Choy
OțetOțet
11
Adăugați mizuna în 2 loturi, aruncând la ofilire înainte de a adăuga mai multe, 1 până la 2 minute pe lot. Condimentați verdeața cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VerziiVerzii
MizunaMizuna
12
Adăugați tofu în tigaie. Aruncați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Transferați pe platou.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista