Bok choy și Mizuna prăjite cu Tofu
Bok Choy prăjit și Mizuna cu Tofu este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 206 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați mizuna, sos de soia, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Bok choy și Mizuna prăjite cu Tofu, Bok Choy prăjit cu Tofu, și Tofu prăjit cu Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 2 linguri de sos de soia, 2 lingurițe de ulei de susan și 1/2 linguriță de oțet în castron.
Stivați 2 prosoape de hârtie pe suprafața de lucru.
Tăiați tofu transversal în felii groase de 3/4 inch; tăiați fiecare felie transversal în jumătate. Aranjați tofu pe prosoape de hârtie și lăsați să stea 10 minute. Pat top de tofu uscat.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tofu și gătiți, fără să vă mișcați, până se rumenesc pe fund, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tofu pe un prosop de hârtie pentru a se scurge, apoi așezați tofu pe foaie de folie și periați ambele părți cu amestec de sos de soia.
Ștergeți orice ulei de arahide din tigaie.
Adăugați 2 lingurițe de ulei de susan și puneți tigaia la foc mediu.
Adăugați ceapa verde, ghimbirul și usturoiul. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de sos de soia și 3 lingurițe de oțet, apoi bok choy. Aruncați până când bok choy se ofilește, 1 până la 2 minute.
Adăugați mizuna în 2 loturi, aruncând la ofilire înainte de a adăuga mai multe, 1 până la 2 minute pe lot. Condimentați verdeața cu sare și piper.
Adăugați tofu în tigaie. Aruncați ușor pentru a amesteca.