Bok Choy cu sos de stridii
Bok Choy cu sos de stridii este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 276 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, sos de stridii, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Baby Bok Choy cu sos de stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert, adăugați bok choy și blanch timp de 1 minut.
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a păstra culoarea verde strălucitoare a frunzelor. Strângeți ușor fiecare bok choy pentru a elimina excesul de apă.
Amestecați bulionul, sosul de stridii, sosul de soia, vinul de orez și zahărul într-un castron mic.
Se presară amidonul de porumb și se amestecă până se dizolvă.
Încălziți uleiul într-un wok la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbirul și usturoiul și amestecați timp de 15 secunde.
Adăugați bok choy și amestecați timp de 1 minut.
Adăugați amestecul de stoc și amestecați până când sosul s-a îngroșat și acoperă bok choy.
Se transferă într-un castron de servire și se servește fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;