Bockwurst fiert și Kraut cald de cidru de legume cu cartofi în stil German
Bockwurst fiert și cald de legume-Hard Cider 'Kraut cu cartofi stil German ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 652 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți condimente la grătar sau, morcovi, pătrunjel generos cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Găini Cornish fierte la cuptor cu oțet de cidru și sos de legume cald, Hard Cidru Fiert 'Bere' Bratwurst, și Carne de miel cu cidru tare.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți cartofii mai mari și lăsați cartofii mici așa cum este, acoperiți cu apă, dați la fiert, condimentați cu sare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Așezați cârnații într-o tigaie din fontă, adăugați 1/2 inch de apă și o picătură de ulei. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și lăsați cârnații să se încălzească pe măsură ce apa se evaporă. Se agită tigaia și se lasă carcasele crocante până se sparg, 3 până la 4 minute și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
4
În timp ce cârnații și cartofii se gătesc, tăiați din nou varza jumătate în jumătate și tăiați miezul cu o tăietură unghiulară. Tăiați varza foarte subțire cu cuțitul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați lama tocătorului în robotul de bucătărie. Cojiți morcovii și tăiați capătul rădăcinii. Tăiați țelina și coajați și sferturați ceapa roșie pe lungime. Cojiți mărul și sferturi pe lungime, apoi tăiați miezul așa cum ați făcut varza. Folosind procesorul, rupeți morcovii, țelina, ceapa și mărul, prin tubul de alimentare, îndepărtându-l din castron, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Rețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-o tigaie mare încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați amestecul de varză și legume și aruncați pentru a combina. Condimentează amestecul cu frunze de dafin, condimente la grătar sau sare și piper grosier și semințe de caras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Semințe De Chimen
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Sote 7 până la 8 minute, aruncând frecvent.
9
În timp ce varza gătește, puneți o tigaie medie pe aragaz cu un strop de ulei de măsline și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Adăugați slănină tocată și dați 2 până la 3 minute, apoi amestecați ceapa galbenă și gătiți timp de 5 minute cu slănina pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
11
Adăugați cidru tare la amestecul de varză și reduceți timp de 30 de secunde. Amestecați muștarul și opriți focul. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru Tare
Grăsime De Porc înapoi
Rețetă De Pizzocheri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12
Când cartofii sunt fierți, scurgeți și adăugați la slănină și ceapă. Se toarnă tigaia cu oțet și se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Se toarnă stocul uniform peste tigaie, se adaugă pătrunjelul și puțin piper și se stinge focul. Se amestecă cartofii 1 minut pentru a forma un sos de amidon și se combină arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Înjumătățiți cârnații crocanți și serviți pe patul generos de varză, cu cartofii alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rețetă De Pizzocheri
15
Se servește cu cidru tare sau bere belgiană albă cu pană portocalie.