Blondii cu așchii de ciocolată Fleur de Sel
Rețeta Blondies cu ciocolată Fleur de Sel poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Pentru 19 cenți per porție, primești o garnitură care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 150 de calorii. 623 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de făină, zahăr granulat, floare de sal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Blondies cu așchii de ciocolată Fleur de Sel, Trufe de ciocolată neagră cu Fleur de Sel și Prajituri de ciocolată mestecate cu Fleur de Sel.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o tavă cu jeleu de 9 pe 13 inchi cu unt înmuiat sau spray de gătit.
Bateți untul în bolul unui mixer până când devine ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul brun și granulat puțin pe rând, turnându-le pe marginea vasului. În timp ce adăugați zaharurile, opriți mixerul din când în când și răzuiți părțile laterale și fundul vasului pentru a vă asigura că totul este complet amestecat. Cremă amestecul de unt și zahăr până devine ușor și pufos, aproximativ 8 minute. (Cremanarea creează pungi de aer în aluat și, prin urmare, aceste blonde au o textură ușoară și delicată.)
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea de mare, dacă folosiți, într-un castron. (
Adăugați sare numai dacă doriți, deoarece există o mulțime deasupra brownies-urilor gata.)
Adăugați ouăle pe rând, adăugându-le pe al doilea numai după ce primul este complet încorporat. Odată ce al doilea ou este complet incorporat, adăugați vanilia. Coborâți mixerul la viteză mică și adăugați încet amestecul de făină. Odată ce ingredientele uscate sunt complet încorporate în ingredientele umede, adăugați toate acele chipsuri de ciocolată. Mașina dvs. va părea că se chinuie să amestece chipsurile de ciocolată pentru că sunt atât de multe, dar nu o ridicați, lăsați-o la foc mic și lăsați-o să amestece complet chipsurile.
Întindeți aluatul de prăjituri în rulada de jeleu pregătită. Presărați uniform partea superioară a aluatului cu floarea de sal.
Dați blondiile în cuptor până când devin aurii deasupra și nu se clătinesc în centru, 30 până la 35 de minute. Lasă blondiile să se răcească în tigaie pe un grătar sau pe un prosop de pe blat.
Tăiați blondiile, încă în tigaie, cu un cuțit ascuțit în batoane, aproximativ 48 de bucăți.
Scoateți cu o spatulă și serviți. (Păstrați resturile într-un recipient ermetic timp de până la 1 săptămână, dar nu vor rezista atât de mult!)