Blazin ' Zară Aripi
Reteta Blazin ' zară aripi este gata în aproximativ 4 ore și 28 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 693 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tobe de aripi de pui, pachete de condimente de aripi de bivol, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Zară Aripi De Pui Sud-Vest, Fasole Blazin ' Coapte, și Asiatice zară pui prăjit aripi fierbinte s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună Zara, condimentele cu aripi și sosul fierbinte.
Adăugați tobe și asigurați-vă că toate sunt acoperite. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 3 până la 4 ore, de preferință peste noapte.
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu-mare. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Scoateți aripile din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Grătați 12 până la 18 minute, întorcându-vă ocazional, terminând cu pielea în jos.
Se servește cu pansament de fermă, bețe de țelină și felii de castraveți.
Interior: pregătiți aripile conform instrucțiunilor. Preîncălziți broilerul.
Așezați aripile pe foaie de copt căptușită cu folie sau tigaie. Se fierbe 15 până la 20 de minute întorcându-se ocazional sau până la fiert.